Natur & Kultur

Filter products

Tillgänlighet

Pris

Produktkategorier

Sortera efter

Visar på 12 24 resultat

Charkbibeln av Jon Randow

349 kr
Finns i lager
Det här är en handbok för dig som vill göra hantverksmässiga charkuterier, allt från färska korvar och smörgåsmat till hela lufttorkade skinkor. Lär dig hur…

Chiligaraget Från Frö Till Hotsauce av Mark Wilcox

249 kr
Finns i lager
I boken Chiligaraget beskriver Mark Wilcox hur det är möjligt att odla chili i köksfönstret, på balkongen eller i växthuset. Alla sorter från snällt fruktiga till…

Condiments Gör Egen Vinäger Harissa och Hot Sauce av Caroline Dafgård

249 kr
Finns i lager
Den här boken handlar om hur du gör dina egna smaksättningar. Från sweet chili-sås och tacokrydda till pepprig amerikansk hot sauce och het tunisisk harissa.…

Grönsaker Tillbehör Och Garnityr av Tommy Myllymäki

259 kr
Finns i lager
Utifrån sina favoritgrönsaker skapar Tommy spännande goda tillbehör och sidorätter med grönsaken i fokus. De flesta rätter fungerar både som ett av flera tillbehör till…

Husman av Stefan Ekengren

279 kr
Finns i lager
De flesta har någon form av relation till svensk husmanskost. Men hur många kan laga till en riktigt god kokt kalv med dill, en perfekt…

Japansk Grillning av Jonas Cranby

279 kr
Finns i lager
Ingen annan grillning ger lika mycket resultat för lika lite ansträngning som den japanska. Tillbehören och såserna tar minuter att förbereda och köttet sekunder att…

Kocken och Jägaren av Mikael Einarsson och Hubbe Lemon

259 kr
Finns i lager
När Mikael Einarsson arbetade som kock på Skebo herrgård i Roslagen blev han god vän med brukets jägare Hubbe Lemon. Med hjälp av sina långa…

Kött av Håkan Fällman

349 kr
Finns i lager
Vår längtan efter riktigt bra råvaror blir allt starkare. Samtidigt vill vi laga god mat till ett vettigt pris. I Kött – välja, hantera, tillaga lär…

Kött Vilt och Fågel av Tommy Myllymäki

249 kr
Finns i lager
Kött, vilt & fågel innehåller ett urval riktigt bra recept. De cirka 100 recepten är fördelade på lika många vardags som festrätter, till exempel fläskkotlett…

Köttbonden av Oscar Westman och Lina Westman

269 kr
Finns i lager
Hur gör man världens bästa kött? Finns det etiskt och miljömässigt försvarbart kött? Det här är historien om två storstadsbor som flyttade till mörkaste Småland…

Lunchmackor av Daniel Lindeberg

249 kr
Finns i lager
Smörgåsen är en perfekt men ändå anspråkslös plattform för att börja ta ut svängarna i köket. I den här boken skapar stjärnbagaren Daniel Lindeberg lunchmackor…

Mackor av Jonas Cramby

249 kr
Finns i lager
När John Montagu, den fjärde hertigen av Sandwich, fick den briljanta idén att stoppa kallskuret kött mellan två brödbitar uppfann han inte bara den första,…
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0