Entrecôte Dalsjöfors Entrecôte, ibland känd som ribeye, utgör den välgenomarbetade och rikligt marmorerade delen av köttet, belägen mellan högrev och biff. Fin textur! Entrecôte i…
Högrev Dalsjöfors Högrev är en detalj som är väldigt mör om man tillagar den rätt, Denna detalj är belägen mellan entrecôten och bogsteken Fin textur!…
Högrevsfärs Dalsjöfors Högrev är en detalj som är belägen mellan entrecôten och bogsteken Högrevsfärs kan användas till massor av goda maträtter, som hamburgare, köttfärssås, köttbullar,…
Oxfile Dalsjöfors Oxfilen är belägen mellan njurtappen och ryggbiffen. Fin textur! Oxfile i denna klass har en väldigt fin balans mellan köttighet och smörighet. Lättlagad…
Oxfile Dalsjöfors Oxfilen är belägen mellan njurtappen och ryggbiffen. Fin textur! Oxfile i denna klass har en väldigt fin balans mellan köttighet och smörighet. Lättlagad…
Oxfile Dalsjöfors Oxfilen är belägen mellan njurtappen och ryggbiffen. Fin textur! Oxfile i denna klass har en väldigt fin balans mellan köttighet och smörighet. Lättlagad…
Oxkind Svensk Oxkind, belägen mellan bogrullen och bogsteken. Bra textur! Oxkind är en muskel som jobbar hårt, vilket gör den ganska tuff. Men tack vare…
Ryggbiff Dalsjöfors Ryggbiff, ibland känd som sirloin steak, utgör den väl genomarbetade och rikligt marmorerade delen av köttet, belägen mellan oxfilén och entrecoten. Fin textur!…
Vänligen ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post. Kom ihåg nu? Back för att logga in